Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Eerste fase kavelverkoop Saller 2C gaat van start

Geïnteresseerden voor een bouwkavel in Losser worden op hun wenken bediend, op 26 juni tussen 10.00-12.00 uur start de verkoop van de bouwkavels eerste fase van de Saller 2C in ’t Lossers hoes. Voor iedereen die hier meer over wil weten is er op 17 juni om 18.30-20.30 uur in ’t Lossers hoes een informatieavond. En op 6 juni om 15.00 uur onthult wethouder Anja Prins het bouwbord dat hoort bij de kavelverkoop. Dit is de eerste wijk in Losser waarin we gasloos gaan bouwen. 

De bouwkavels die voor de verkoop beschikbaar worden gesteld bestaan uit zeven vaste bouwkavels en twee bouwstroken. De diepte van de bouwkavels in de bouwstrook liggen vast en de breedte van de kavel is door de kopers zelf te bepalen, enige voorwaarde is dat er een verkoopbare kavel overblijft. De vaste bouwkavels zijn geschikt voor vrijstaande woningen en de bouwstroken zijn geschikt voor zowel vrijstaande woningen als twee onder een kap. Wil je de mooiste plekken in dit gebied, sla dan nu je slag.

De bouwkavels variëren in grootte tussen 466 en 854 m2. De basisprijs per m2 is ca. € 350,= (incl BTW), afhankelijk van de grootte en de ligging van de kavel. Overige kavels in dit plan komen ter zijner tijd in de verkoop.

Gasloos bouwen

In het kader van wordt er ook in de Saller gasloos gebouwd daarnaast is gasloos bouwen sinds 1 juli 2018 verplicht. Dit geldt dus ook voor de Saller 2C. Meer informatie omtrent gasloos bouwen krijgt u tijdens de informatie avond op 17 juni. Er zijn verschillende andere mogelijkheden om uw woning te verwarmen en te kunnen koken, denk bijvoorbeeld aan: zonnepanelen, warmtepomp, elektrische radiatoren, elektrisch koken.

Verkoopvoorwaarden zijn aangepast

Om het kopen van een kavel in de gemeente Losser wat makkelijker te maken kent de gemeente Losser ruime reserveringstermijnen en hoeft de woning pas na 3 jaar na afname van de bouwkavel gereed te zijn. Daarnaast zijn er ontbindende voorwaarden in verband met de verkoop van de eigen woning.
 

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Kristel Zissler: k.zissler-damhuis@losser.nl