Een bijzonder cadeau voor mantelzorgers

Op 10 november was het de dag van de Mantelzorger. Dé dag waarop we u - dit jaar in het bijzonder - wilden laten weten dat we u enorm waarderen.

Op 10 november was het de dag van de Mantelzorger. Dé dag waarop we u - dit jaar in het bijzonder - wilden laten weten dat we u enorm waarderen. We waarderen wat u allemaal voor uw naaste doet naast uw eigen werk, huishouden en zorgen. Als mantelzorger is uw dag vaak druk bezet. Want u speelt een belangrijke rol in het leven van mensen die voor kortere of langere tijd ondersteuning nodig hebben. Daar willen we u dit jaar met een bijzonder cadeau heel hartelijk voor bedanken. 

Als u bekend bent bij Fundament ontvangt u automatisch een set waardebonnen

Alle mantelzorgers in de gemeente Losser van 18 jaar en ouder die bij Fundament bekend zijn, ontvangen automatisch een set waardebonnen. Deze waardebonnen zijn te besteden bij de winkeliers in het centrum van Losser en zijn een jaar geldig. 

U kunt zich nog tot 24 november 2021 bij Fundament aanmelden als mantelzorger 

Bent u als mantelzorgers nog niet bekend bij Fundament en woont u in de gemeente Losser, dan kunt u zich tot 24 november 2021 bij Fundament aanmelden. U krijgt dan ook de waardebonnen toegestuurd. U bent mantelzorger als u minimaal 3 maanden per jaar, minimaal 8 uur per week iemand ondersteunt. Per huishouden komt u in aanmerking voor 2 setjes waardebonnen.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier

Met dit aanmeldformulier kunt u zich aanmelden. U vindt het aanmeldformulier ook op de website van Fundament. U kunt bij Fundament ook een papieren versie van het aanmeldformulier opvragen via het algemene telefoonnummer: 053 – 5369400.
De aanmeldingen voor het mantelzorgcompliment kunt u sturen naar: j.huisman@fundamentlosser.nl