Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Doe mee aan de Winter Games 2021!

Lekker sporten in de voorjaarsvakantie van 22 t/m 26 februari

Jongeren van 13 t/m 17 jaar kunnen de komende vakantie meedoen aan de Winter Games. Lekker sporten en bewegen in de buitenlucht. En het is ook nog eens helemaal gratis!
Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Schrijf je nu in via www.lekkerfitlosser.nl.

De buurtsportcoaches van de gemeente Losser organiseren de Winter Games 2021 Losser in de week van 22 t/m 26 februari aanstaande (voorjaarsvakantie). Met uitdagende sport- en spelactiviteiten wordt de jeugd in beweging gezet. Je kunt kiezen uit hardlopen, bootcampen, survivallen of mountainbiken. Als grote afsluiter worden er Laser Games gespeeld in de Zandbergen

Wethouder Harry Nijhuis: “Tijdens deze coronapandemie krijgen jongeren vooral te horen wat er allemaal niet kan en niet mag. Scholen, sportaccommodaties en uitgaansgelegenheden zitten dicht. Daarom geven we hun nu sportieve impuls, zodat ze weer nieuwe energie krijgen om deze donkere wintermaanden door te komen. Onze Winter Games worden ondersteunt door de Cruyff Foundation en de Richard Krajicek Foundation.”

Uit onderzoek blijkt dat jongeren tijdens deze coronapandemie veel minder bewegen.. Daarnaast geeft de helft van de jongeren aan zich geestelijk minder te voelen. De buurtsportcoaches van de gemeente Losser hebben daarom een aantrekkelijk en gevarieerd beweegprogramma samengesteld voor jongeren in de leeftijd van 13-17 jaar. Alle activiteiten worden volgens de RIVM richtlijnen uitgevoerd. Daarom worden de activiteiten georganiseerd in verschillende dorpen. Zo worden de reisbewegingen beperkt.

Inschrijven en meer informatie 

Ga naar www.lekkerfitlosser.nl, naar activiteiten Wintergames. Jongeren mogen aan meerdere activiteiten meedoen. Deelname is gratis.