Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Digitale informatiebijeenkomst voor Losser over Zorgschouw op 4 maart 2021

Met een livestream, een online bijeenkomst, geeft de gemeente Losser op donderdag 4 maart informatie en beantwoordt zij vragen over de resultaten van de Zorgschouw, een enquête over het zorgaanbod, die zij eind 2020 onder haar inwoners heeft afgenomen. 

Wethouder Anja Prins: “We willen graag dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Of je nu jong of oud bent, met of zonder beperking, we vinden het belangrijk dat mensen zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Meestal lukt dat heel goed, maar soms is ondersteuning nodig. Omdat we graag willen weten waar inwoners behoefte aan hebben als het gaat om die ondersteuning, nu en in de toekomst, hebben we eind 2020 een enquête afgenomen. Daar is door veel inwoners aan deel genomen.”

Online informatieavond op 4 maart 

Om bewoners te informeren over de resultaten van de enquête, is er donderdag 4 maart om 19.30 uur een livestream via het YouTubekanaal van de gemeente. Een fysieke bijeenkomst houden is helaas niet mogelijk in verband met corona. Via deze online uitzending kan iedereen thuis meekijken én vragen inzenden die zoveel mogelijk in de uitzending worden beantwoord. De uitzending op YouTube is live, mensen hoeven niet in te loggen, ze kunnen gewoon kijken en komen zelf niet in beeld. 

Vragen stellen via e-mail

Tijdens de uitzending is een e-mail-adres van de gemeente beschikbaar. Wie vragen heeft kan die stellen door een mail te sturen naar zorgschouw@losser.nl. In de uitzending worden zoveel mogelijk vragen live beantwoord.