De week van de Aanval op Afval is begonnen!

18 maart was de kick off van de week van de Aanval op Afval met Tijmen Sissing en wethouder Jaimi van Essen.

f Maar de hele week zijn er nog verschillende activiteiten, acties en leuke workshops te volgen. Het programma vindt u in de Week van Losser, hier op onze website en de facebookpagina van de gemeente Losser. Op 20 maart kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Hof van plastic  of de Afvalkaravaan op het Raadhuisplein.

Hof van plastic

In het Hof van plastic ziet u hoe van uw afval weer een ‘nieuw’ product wordt gemaakt. Het Hof van Plastic laat zien dat u lang niet altijd iets hoeft weg te gooien, maar ook dingen kunt recyclen. Wilt u deelnemen aan deze workshop meld u dan aan bij schoon@losser.nl en geef uw email adres en telefoonnummer door.

De afval karavaan

De afval karavaan geeft u de mogelijkheid een vuilniswagen met zijlader van binnen te bekijken? Maar ook om een selfie met uw vuilnisman te maken of vragen te stellen over afval. Ook kunt u meedoen aan het afvalspel en naast veel leren over afval ook leuke prijzen winnen!

Stempas mee!

Kom 20 maart naar het Raadhuisplein en bekijk alle technische snufjes van een vuilniswagen en/of doe mee met een leuke workshop. En … u loopt zo door naar ’t Lossers hoes om uw stem uit te brengen.