Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

De leren en werken markt voor iedere Twentenaar

Op donderdag 7 november 2019 wordt de Leren en Werken Markt georganiseerd vanaf 15 uur. Op deze markt komt alles en iedereen dat met leren en werken in Twente te maken heeft, bij elkaar. Dé kans voor werkzoekenden, werkenden, werkgevers, onderwijsprofessionals, Werkplein Twente adviseurs, UWV-ers en gemeenten in Twente. Niet alleen om elkaar te ontmoeten, ook om elkaar te inspireren en informeren!! 

De markt vindt plaats in de Gieterij te Hengelo. Er is onder meer een loopbaanplein, er zijn verschillende sectorpleinen en er is een onderwijscafé. Bezoekers krijgen hier informatie over onderwijsroutes, opleidingen en financieringsmogelijkheden, over carrièreswitch-mogelijkheden en over kansrijke sectoren op de arbeidsmarkt in Twente. Daarnaast kunnen bezoekers in gesprek met opleiders, adviseurs en met werkgevers. 

Humberto Tan zal in zijn rol als spraakmakende interviewer in gesprek gaan met een aantal Twentse werkgevers uit verschillende branches. Tegen welke problemen lopen zij aan als werkgever en welke oplossingen zien zij? Tenslotte zal Thijs Kemperink het programma afsluiten in zijn rol als standup comedian. 

Kortom, een markt volop kansen om het leren en werken in Twente een boost te geven.  
Alle informatie en het programma van de Leren en Werken Markt is te vinden op: lerenenwerkenmarkt.nl