De Culturele Ontmoeting gaat 6 oktober van start

Een nieuw wekelijks ontmoetingsmoment in Losser voor ouderen die van cultuur houden

Donderdag 6 oktober is de eerste Culturele Ontmoeting bij Erve Kraesgenberg. Het is de start van een wekelijks ontmoetingsmoment dat iedere donderdagochtend van 10:00 – 13:00 uur gaat plaatsvinden. Tijdens de ochtenden komen ouderen bij elkaar die allemaal dezelfde interesse delen: cultuur. Het nieuwe project van Fundament Losser en de gemeente Losser gaat van start tijdens de Week tegen Eenzaamheid.

Wethouder Marian Oosterbroek: “Met de Culturele Ontmoeting willen we een plek creëren voor ouderen die het leuk vinden om elkaar wekelijks te ontmoeten. Hier kunnen zij samen in onderwerpen duiken die ze ook echt interessant vinden en meer over willen leren. Lijkt het u leuk om samen met anderen in onderwerpen rondom kunst, muziek of historie te duiken? Wees welkom en kom zeker een keer langs.” 

Programma

De Culturele Ontmoeting is iedere donderdagochtend van 10:00 – 13:00 uur. We beginnen de ochtend met een culturele activiteit. Het kan gaan om een activiteit rond geschiedenis, kunst of muziek. Ook is er ruimte voor eigen ideeën of inbreng om de ochtend te vullen. Om 12 uur eten we gezellig met z’n allen een warme maaltijd. De kosten per ochtend zijn 5 euro. 

Aanmelden of meer informatie?

Bent u of kent u iemand voor wie deze ochtenden een mooie wekelijkse activiteit zijn? Aanmelden kan via André van Huizen van Fundament Losser. Ook kunt u bij hem terecht als u eerst meer informatie wilt. U kunt ook een keertje langskomen en bekijken of het iets voor u is, zonder ergens aan vast te zitten. U kunt contact opnemen via: info@fundamentlosser.nl / 053-5369400

U bent op 6 oktober van harte welkom om aanwezig te zijn bij de feestelijke start. Hier kunt u ook ideeën voor de invulling van de ochtenden met de organisatie delen. De start is op 6 oktober van 10 tot 13 uur bij Erve Kraesgenberg.

Wat: De Culturele Ontmoeting: samenkomen met activiteiten rond cultuur

Waar: Erve Kraesgenberg, Bookholtlaan 25 in Losser

Wanneer: Iedere donderdagochtend 10:00 – 13:00 uur. 

Voor wie: Ouderen met interesse voor cultuur

Kosten: 5 euro per ochtend

Bereikbaarheid: Als u slecht te been bent, mag u met de auto voor de deur worden afgezet. Ook kunt u gebruik maken van ANWB AutoMaatje

De Culturele Ontmoeting