Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Complimenten van burgemeester Kroon

Het is een moeilijke tijd voor iedereen. Daarom wil burgemeester Cia Kroon iedereen in de gemeente Losser hartelijk bedanken voor het opvolgen van de regels en adviezen om de coronabesmetting tegen te gaan, de mooie initiatieven en de creativiteit. Op de hoogte blijven van wat burgemeester Cia Kroon allemaal deelt? Volg haar dan op Facebook

burgemeesterLieve mensen,

Ik wil iedereen bedanken dat u zich in de gemeente Losser zo goed aan de regels en adviezen houdt om Coronabesmetting tegen te gaan. Houden zo! Het is enorm belangrijk voor ieders gezondheid. Gelukkig bent u zich daar goed van bewust. Ik besef dat het niet gemakkelijk is.

Thuiswerken met kinderen thuis, niet naar school, sport of uit kunnen gaan, in verband met een kwetsbare gezondheid geen bezoek mogen ontvangen en aan huis gekluisterd zijn.

Gelukkig zijn er veel initiatieven om elkaar te helpen. Te veel om op te noemen zelfs! Daar ben ik u zeer dankbaar voor.

Ook heb ik heel veel respect voor de manier waarop onze bedrijven en hun medewerkers met de Coronacrisis omgaan. Veerkrachtig en met oog voor elkaar in deze superzware tijd.

Heel veel sterkte allemaal!

Burgemeester Cia Kroon