Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Carnaval 2021 in Losser

Leuk alternatief voor de jeugd: Aöskes jacht

Dit jaar vieren we door het coronavirus helaas het carnaval niet samen zoals we dat in Losser gewend zijn. Maar voor alle meisjes en jongens in de gemeente Losser is er een leuk alternatief georganiseerd door carnavalsvereniging de Gaffel Aöskes. Van 13 t/m 16 februari is er de Aöskes jacht. Doe in een leuke carnavalsoutfit mee met deze superleuke speurtocht en maak kans op één van de leuke prijzen. 

Spelregels speurtocht

•    Ga in carnavalsoutfit in de gemeente Losser op zoek naar de vlag van de Gaffel Aöskes.
•    Noteer het adres en wat daar gevonden is. Of download de "stempelkaart" via de website/facebook van de Gaffel Aöskes.
•    Verzamel zoveel mogelijk adressen en noteer deze op de lijst.
•    Hou rekening met de geldende coronamaatregelen

Meedoen voor één van de prijzen

Stuur een foto van de lijst met adressen en een leuke, gekke, grappige foto tijdens de Aöskes Jacht naar jeugdcommissie@gaffelaoskes.nl of post de foto op facebook en/of Instagram van de Gaffelaöskes!

Meer informatie over de speurtocht

Kijk op de facebookpagina van de Gaffelaoskes voor meer informatie.

Geniet mee via een livestream uit Oldenzaal

Daarnaast kunnen carnavalliefhebbers op 13 en 14 februari van het carnaval in Oldenzaal meegenieten met een livestream via de website aaitvedanoldenzaal.nl. De livestream is van 11.11 uur tot 23.11 uur te volgen. 

Veel plezier!