Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Buurtbusvereniging De Lutte ontvangt incidentele subsidie voor jubileum

De Buurtbusvereniging in de Lutte bestaat 40 jaar. Van maandag tot en met zaterdag wordt er tussen de Lutte en Oldenzaal door vrijwilligers op de buurtbus gereden. Dit openbaar vervoer heeft grote waarde voor de inwoners van De Lutte. In het kader van het jubileum organiseert de vereniging op 21 september een jubileumactiviteit. De gemeente verleent hiervoor een incidentele subsidie van € 750. 

Wanneer kom je in aanmerking voor een incidentele subsidie?

De gemeente Losser stelt geld beschikbaar voor activiteiten en initiatieven van inwoners, verenigingen en andere partijen (rechtspersonen), die de leefbaarheid van de gemeenschap bevorderen. Wethouder Harry Nijhuis: “Vorige week ontvingen we nog een aanvraag voor incidentele subsidie van de buurtbusvereniging De Lutte. Hiervoor is een spoedprocedure gevolgd. We zijn blij dat we ook deze vereniging nog financieel kunnen ondersteunen.”

Meer informatie over incidentele subsidies vind je hier.