Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Burgemeester Kroon bedankt inwoners en ondernemers van Losser

Burgemeester Cia Kroon spreekt haar waardering uit over hoe inwoners en ondernemers van Losser met de huidige situatie omgaan.

"Ik wil iedereen bedanken dat u zich in de gemeente Losser zo goed aan de regels en adviezen houdt om Coronabesmetting tegen te gaan. Houden zo! Het is enorm belangrijk voor ieders gezondheid. Gelukkig bent u zich daar goed van bewust. Ik besef dat het niet gemakkelijk is.

Thuiswerken met kinderen thuis, niet naar school, sport of uit kunnen gaan, in verband met een kwetsbare gezondheid geen bezoek mogen ontvangen en aan huis gekluisterd zijn. Gelukkig zijn er veel initiatieven om elkaar te helpen. Te veel om op te noemen zelfs! Daar ben ik u zeer dankbaar voor.

Ook heb ik heel veel respect voor de manier waarop onze bedrijven en hun medewerkers met de Coronacrisis omgaan. Veerkrachtig en met oog voor elkaar in deze superzware tijd.
Heel veel sterkte allemaal!"

- Cia Kroon