Bouwkavel met agrarische grond te koop aan de Invalsweg in Overdinkel

De gemeente Losser biedt aan de Invalsweg in Overdinkel een bouwkavel mét agrarische grond te koop aan.
De bouwkavel is circa 635 m2 groot. Achter de bouwkavel ligt een perceel agrarische grond van circa 6.105 m2 groot. Het totale perceel is 6.740 m2 groot. De bouwkavel en de agrarische grond worden tezamen te koop aangeboden.

Verkoop per inschrijving vanaf vrijdag 16 juli

Het bouwblok mag worden bebouwd met een vrijstaand woonhuis met bijgebouw. De agrarische grond mag níet als tuingrond in gebruik worden genomen, ook mogen er geen bouwwerken op worden gerealiseerd.

De bouwkavel en de agrarische grond gaan samen vanaf vrijdag 16 juli 2021 in de verkoop. Het bouwkavel en de agrarische grond worden per inschrijving verkocht. De bodemprijs voor de bouwkavel inclusief de agrarische grond is € 295.295,-- inclusief BTW.

Geïnteresseerden kunnen tot 16 september 2021, 12.00 uur, een biedingsformulier inleveren bij Notariskantoor Poppinghaus in Losser. Op 16 september, 16.00 uur, zal de notaris de biedingsformulieren openen. 
De gemeente Losser heeft tot 17 september 2021, 13.00 uur, de tijd om de kavel te gunnen aan de beste bieder. De gemeente kan ook besluiten de kavel niet te gunnen.

Meer informatie

De bouwkavel wordt via Straatman Makelaardij in Losser aangeboden. Informatie staat op Funda en op de website van Straatman Makelaardij.

Bekijk hier de kavel.