Algemene informatieavond Kwaliteitsimpuls De Lutte

Uitnodiging

De Kwaliteitsimpuls De Lutte heeft begin dit jaar een vervolg gekregen. Het ontwerpproces van de verschillende projecten startte, de Klankbordgroep is meerdere keren bij elkaar geweest en er zijn ontwerpateliers georganiseerd. Nu is het tijd om de ontwerpen te delen met alle belangstellenden. 

Op maandagavond 25 oktober bent u van harte welkom bij de algemene informatieavond over de Kwaliteitsimpuls De Lutte. Deze informatieavond vindt plaats in de Vereeniging, aan de Dorpstraat 7 in De Lutte. Inloop vanaf 19.00 uur, waarna we om 19:30 uur van start gaan. Tijdens deze avond nemen wij u mee door de ontwerpen van de verschillende projecten binnen de Kwaliteitsimpuls de Lutte:
•    Herinrichting buitenruimte Erve Boerrigter
•    Ontwerpvisie Centrumplein
•    Verfraaien dorpsranden en entrees
•    Gastvrij De Lutte

Aanmelden voor deze avond is verplicht en kan bij mevrouw A. Knoop via a.knoop@losser.nl of 06 - 181 057 07 (tussen 9 en 11 uur). Door de huidige coronamaatregelen is er aan de deur een Coronacheck. Neem dus uw mobiele telefoon of een formulier met uw QR-code mee. Kunt u de 25ste niet aanwezig zijn? We zullen de presentatie opnemen en samen met de plannen publiceren op www.losser.nl/lutte.