Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Afvalinzameling wordt vanaf 15 februari weer opgestart

Door het extreme winter was er afgelopen week geen afvalinzameling. Dit wordt volgende week weer opgestart volgens de afvalkalender.

De inzameling van verpakkingen- en restafval wordt vanaf maandag 15 februari weer opgestart volgens de afvalkalender.  In de week van 15 t/m 19 februari komt Twente Milieu gewoon op de geplande dag uw verpakkingen- of restafvalcontainer aan huis legen. 

Inhaaldagen 

Uw verpakkingen- of restafvalcontainer die deze week (8-12 februari) geleegd zou worden, wordt ook in de week van 15 t/m 19 februari geleegd. Zet uw container op dezelfde dag als u gewend bent aan de straat.

Houd vanaf 13 februari de afvalkalender in de gaten

Vanaf zaterdag 13 februari zijn deze in inhaaldagen ook zichtbaar op de afvalkalender op de website van Twente Milieu en in de app.

Ook  volgende week geen inzameling van gft-afval 

Gft-containers die afgelopen week (8-12 februari) en aankomende week (15-19 februari) geleegd (zouden) worden, worden niet  geleegd. Kijk voor de eerstvolgende inzamelronde op uw afvalkalender. Deze keus is gemaakt om zo voldoende medewerkers en voertuigen vrij te hebben voor de inzameling van rest- en verpakkingenafval. Het aanbod van gft-afval is in de winter vaak minder en zal nu vaak vastgevroren zitten in de container. 
 

Omruilen containers

U kunt hiervoor weer een afspraak inpannen via de klantenservice van Twente Millieu. 

Meer informatie

Kijk op de website twentemilieu.nl/winterweer. U kunt ook bellen met de klantenservice van Twentemilieu: telefonisch bereiken op werkdagen van 08.00 - 17:00 uur, via het telefoonnummer 0900 - 85 20 111 of via dit contactformulier.