Door het coronavirus is onze dienstverlening aangepast. Bekijk de informatiepagina over corona voor de meest actuele informatie. Hier vindt u ook regelingen voor ondernemers.

Aandacht voor startende ondernemers

Dag van de Ondernemer in gemeente Losser

Vrijdag 20 november is het de Dag van de Ondernemer. En ook in Losser worden ondernemers op die dag in het zonnetje gezet. Wel op veilige afstand natuurlijk. Dit keer is er vooral aandacht voor ondernemers die in dit bijzondere corona jaar een bedrijf zijn gestart.

Harry Nijhuis, wethouder Economische Zaken, bezocht op de Dag van de Ondernemer drie onlangs gestarte bedrijven: Bed & Breakfast Hof van 11 in De Lutte, Sportschool Fitzone in De Lutte, Woon in De Lutte en sportschool Spectral Fit in Overdinkel.  Wethouder Nijhuis: “2020 is wel een heel bijzonder jaar om te starten als ondernemer. Daar heb je visie en lef voor nodig. En dat hebben ze, als ik kijk naar welk een mooie bedrijven ze hebben opgezet. Ik wens hun uitstekende zaken en veel succes!”

Naast met een mooie bos bloemen, kwam de wethouder ook met heerlijke chocolade van Chocolaterie van Zutphen uit Losser. Alle in 2020 gestarte ondernemers in gemeente Losser krijgen van de Gemeente Losser die heerlijke verrassing. Ze kunnen deze attentie zelf ophalen bij Chocolaterie van Zutphen. Dit kan tot 10 december 2020 tegen overlegging van een bewijs van inschrijving bij de Kamer van Koophandel in het jaar 2020.

 

Dag van de ondernemer logo20 11 20 Harry Nijhuis bij Fitzone De Lutte   BB Hof van 11