Nieuwsberichten

 • Welkom, partners Kulturhus Losser!

  28 maart 2017

  Nieuwe bewoners Kulturhus Losser maken kennis met het gebouw en elkaar.

 • SamenSchoon maakt centrum De Lutte schoon

  23 maart 2017

  Tijdens de Landelijke Opschoondag op 25 maart gaan dorpsbewoners en scholieren onder aanvoering van Sam Mollink aan de slag om het centrum van De Lutte vrij te maken van zwerfafval.

 • Gratis compost ophalen op landelijke compostdag

  23 maart 2017

  Op zaterdag 25 maart 2017 is de Landelijke Compostdag en kunt u op vertoon van uw milieupas eenmalig gratis compost krijgen in zakken van 20 liter. In Losser krijgt u dan maximaal 2 zakken met 20 liter compost bij het afvalbrengpunt van 9.00 tot 14.00 uur aan de Ravenhorsterweg 10 in Losser.

 • Bouwkavels in Overdinkel te koop

  23 maart 2017

  Woensdag 29 maart 2017 organiseert de gemeente Losser een informatieavond over de verkoop van bouwkavels in het plan De Geurmeij, fase 1, in Overdinkel. De avond begint om 19.30 uur.

 • Streekproduktenmarkt blijft!

  De streekproductenmarkt wordt vanaf zaterdag 25 maart 2017 weer maandelijks (iedere laatste zaterdag van de maand)  gehouden op de locatie Brinkstraat, Teylerstraat. 

 • Autismeweek 2017 in Losser

  16 maart 2017

  Van 1 tot en met 8 april vindt in Nederland de NVA Autismeweek 2017 plaats. In deze week vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) aandacht voor de ongeveer 190.000 mensen met autisme in ons land. Ook in Losser worden in die week speciale activiteiten georganiseerd door de Buurtsportcoaches van de gemeente in samenwerking voetbalvereniging AJC’96, Prosoc en de NVA, afdeling Losser.

 • Losser wil aandeelhouder van afvalverwerker Twence blijven

  14 maart 2017

  Het college van B&W van Losser heeft in de vergadering van 14 maart een principebesluit genomen over haar toekomstige positie ten opzichte van afvalverwerker Twence. Het college kiest ervoor om als gemeente Losser aandeelhouder van Twence te blijven. Tevens is het college akkoord met het gewenste nieuwe aandeelhouderschap van Stadt Münster uit Duitsland.
  Het besluit van het college wordt nog besproken met de gemeenteraad, waarbij de Raad gelegenheid krijgt haar wensen en bedenkingen aan het college mee te geven.

 • Koninklijke onderscheiding voor Eddy Bons

  Op vrijdag 10 maart, heeft de heer Eddy Bons tijdens zijn afscheidsreceptie bij brandweer Twente een Koninklijke Onderscheiding ontvangen en werd hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

 • Hondenbeleid gericht op tegengaan overlast

  09 maart 2017

  Honden(poep)overlast is één van de grootste kleine ergernissen die het leef- en woongenot aanzienlijk negatief beïnvloeden. Van inwoners komen steeds meer klachten en vragen over deze overlast.

 • Per limo naar het stembureau!

  09 maart 2017

  Mag je komende woensdag 15 maart voor het eerst stemmen? Laat jezelf, je vrienden en vriendinnen dan ophalen door burgemeester Michael Sijbom. En rijd in een luxe limousine naar het stembureau bij jou in de buurt. Natuurlijk onder het genot van een glaasje champagne (alcoholvrij).

Meer nieuws

Uitgelicht