Nieuwsberichten

 • Losser werkt aan versterking van het winkelgebied

  Het college van B&W heeft ingestemd met het advies van de Stec Groep ‘Versterking van het centrum van Losser’ van maart 2017 voor de herontwikkeling van het Losserse winkelgebied.

 • Openbaar watertappunt De Lutte in gebruik genomen

  Op dinsdagmiddag 23 mei is het nieuwe openbare watertappunt in De Lutte officieel in gebruik genomen

 • Ga direct in gesprek met leden van de gemeenteraad

  Daarom vergadert de gemeenteraad tot aan de zomer op een andere locatie: bij De Vereeniging in De Lutte. Dat is tevens een mooie gelegenheid voor inwoners uit de hele gemeente Losser om eens persoonlijk in gesprek te gaan met raadsleden. 

 • In de gemeente Losser is ruimte voor nieuwe woningen

  Aanvankelijk leek het erop dat de mogelijkheden om in de gemeente Losser in de komende jaren nog nieuwe woningen te bouwen sterk zouden worden beperkt. Maar intensief overleg van het college met de provincie heeft er nu toe geleid dat in de gemeente Losser alsnog meer ruimte is voor nieuwbouw.

 • Inspraak "Re-integratieverordening"

  18 mei 2017

  Het college van burgemeester en wethouders van Losser gaat de gemeenteraad voorstellen een nieuwe Re-integratieverordening vast te stellen.

 • Gemeentelijke locaties gesloten rond Hemelvaart

  Alle gemeentelijke locaties zijn in verband met Hemelvaart op donderdag 25 mei en op vrijdag 26 mei gesloten.

 • Profiel nieuwe burgemeester

  17 mei 2017

  Foto detail ambtsketenklein1 Denk mee over het profiel van de nieuwe burgemeester. Welke eigenschappen vindt u belangrijk voor de nieuwe burgemeester? Moet hij een netwerker zijn? Humor hebben? Bestuurlijk lef tonen? En welke opdracht zou u de nieuwe burgemeester willen meegeven?
  Geef uw mening en vul de enquête. U heeft tot 1 juni de tijd.

 • Jean Paul Gebben waarnemend burgemeester van Losser

  portret JP Gebben Losser uitgelicht Commissaris van de Koning Ank Bijleveld-Schouten heeft de heer Jean Paul Gebben als waarnemend burgemeester aangesteld voor Losser. De heer Gebben is vanmiddag door de commissaris in het provinciehuis beëdigd. De waarnemend burgmeester zal half mei in z’n nieuwe gemeente beginnen.

 • Natuurliefhebber? Help mee de Tankenberg opschonen

  08 mei 2017

  In het kader van Losser Schoon en de Europe Clean Up week gaan we met enthousiaste vrijwilligers de Tankenberg vrijmaken van zwerfafval op zaterdag 13 mei. Wil je mee doen? We hebben nog vrijwilligers nodig.

 • Gemeentegebouwen gesloten op 8 mei na 15.00 uur

  04 mei 2017

  Op maandagmiddag 8 mei neemt burgemeester Michael Sijbom afscheid van de medewerkers van de gemeente Losser. Daarom zijn het gemeentehuis, de publieksbalie en de vestiging Aloysiusschool op 8 mei gesloten vanaf 15.00 uur.

Meer nieuws

Uitgelicht